Nem mindenre van kész szabványos megoldás.
Speciális esetben érdemes egyedi fejlesztést végigfuttatni.

Cégcsoportunk számos esetben találta már magát szemben teljesen egyedi igényekkel, amikor is a felhalmozódott tapasztalatokra építve testreszabott megoldást kellett kifejlesztenünk ügyfeleink számára.

Egyedi projektjeinkben is mindenkor sikerült megszolgálni megrendelőink Laurelbe vetett bizalmát. Számos esetben bizonyították kollégáink, hogy képesek gyorsan elsajátítani az egyedi folyamatokat, átlátni törvényszerűségeit és logikai kapcsolatukat, s átfordítva az informatika nyelvére - egy előre mutató, a jövőbeli fejlődést serkentő megoldást tudnak létrehozni.

Az egyedi projektek kapcsán sokszor szükséges új technológiák elsajátítása, s alkalmazása a megvalósításban. Munkatársaink innovatív képességére alapozva mindig sikerrel felelünk meg az ilyen kihívásoknak is. (Állami Autópálya Kezelő Zrt., Magyar Lapterjesztő Zrt.)

További részletek egyedi projektjeinkről

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.