Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Minden boltnyitás szakszerű támogatást igényel.
Munkatársaink több évtizedes rendszerbevezetési tapasztalattal rendelkeznek.

Rendszerbevezetés

Cégünk rendszerbevezetési és oktatási csapata fő feladatának a felhasználók magas szintű képzését és támogatását tekinti. A rendszerbevezetési és oktatási osztály munkatársai több éves szakmai tapasztalattal és jó pedagógiai érzékkel rendelkeznek, így biztosítva termékeinkhez a magas szintű szolgáltatást.

Rendszerbevezetéseink során alapvető célunk, hogy a lehető legtöbb gyakorlást biztosítsuk, elsősorban az adott ügyfélre támaszkodva. Munkatársaink az első lépéstől az utolsóig végigkísérik és segítik a felhasználók munkáját. Bevezetés előtt felmérjük ügyfeleink igényeit és lehetőségeit, majd a megvalósítást a velük közösen elkészített ütemterv és feladatlista alapján végezzük.

A rendszerek éles indításakor a helyszínen, majd a továbbiakban távoli eléréssel és telefonon is támogatjuk a felhasználók munkáját, szükség esetén különféle konzultációkat is szívesen tartunk.

Leltár támogatás, nyitási felügyelet

Munkatársaink igény esetén személyes vagy telefonos segítség útján leltártámogatást és nyitási felügyeletet nyújtanak. A leltárt támogató kollégák tapasztalatával, meglátásaival felgyorsítható a leltár menete (igény esetén támogatjuk a hétvégi vagy akár az éjszakai munkavégzést is). Boltnyitási felügyeletet nyújtó szakembereink a bolt első napi indulásakor az esetlegesen felmerült problémákat gyorsan orvosolják, így a bolt működése zavartalan lesz.


Szervizpontok

Szerviz lefedettségünk:

  • akár 7/24 órás elérhetőségű
  • akár 2/4 órás reakcióidejű
  • országos lefedettség, központi irányítással
Térkép

Laurel székhely: Székesfehérvár

Laurel fióktelep: Budapest

Szervizhálózat: Budapest, Székesfehérvár, Debrecen, Győr, Hatvan, Szolnok, Eger, Szeged, Szekszárd, Nyíregyháza, Békéscsaba, Szombathely, Zalaegerszeg, Pécs, Kaposvár.