A sok szerverből valamelyik mindig rossz?
A szervervirtualizációval töredékére csökkenthető a gépállomány.

Tudta Ön, hogy éves szinten 300 000 Ft-ot is megtakaríthat villanyszámláján?

Napjaink informatikai követelményei közé tartozik az energiagazdálkodás is. Egy jól megtervezett és kivitelezett informatikai rendszer hatékonysága és üzemeltetési költségcsökkentése hamar megmutatkozik.

Például 4 darab elavult szerver kiváltása 1 darab korszerű szerverre és 20 darab torony PC kiváltása 20 darab vékonykliensre, erőforrás összevonással és / vagy vékonykliens technológia alkalmazásával, 2900W – 1300W áramfogyasztás megtakarítást lehet elérni óránként! Miért használna 4 szervert, ha egy is helyettesítheti azt? Éves szinten ezek a számok forintban kimutatva igen jelentősek. Hiszen ha csak az alsó értéket vesszük, a nap 24 órájában működő szerver kiszolgálók összevonásával elért megtakarítást számoljuk, akkor ez éves szinten 348 980 Ft. Nagyvállatok esetében a megtakarítható összeg még jelentősebb!

További részletek a virtualizációs szolgáltatásunkról

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.