Rémálom, amikor a rendszergazda egyszer csak beteg lesz.
Bízzon meg minket az üzemeltetéssel, nekünk mindig van szakemberünk!

Tudta Ön, hogy a bérelt rendszergazdai szolgáltatás akár 40%-al kevesebb költséggel jár, mint a főállásban foglalkoztatott informatikai szakember fenntartásának havi költsége?

Az informatikai rendszerek és folyamatok összetettsége miatt, az általános üzemeltetés és a karbantartás elhanyagolhatatlan folyamat. Az általános üzemeltetéssel biztosítani lehet az üzleti működés folyamatait, az informatikai rendszerek megbízhatóságát és az adatbiztonság teljesítését. Informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatásunk segítséget nyújt az általános rendszergazdai feladatok ellátásától, a komoly mérnöki feladatok elvégzéséig egyaránt, versenyképes, elérhető áron.

IT erőforrás kihelyezés

Az erőforrás kihelyezés igénybevételének célja a költségmegtakarítás, oka pedig a szükséges humán erőforrások biztosítása. Az informatikai erőforrás kihelyezés szolgáltatás igénybevétele nem csak általános rendszerüzemeltetési tevékenységek ellátására alkalmazható, hanem projekt jellegű, ideiglenes feladatok elvégzésére is. A szolgáltatás segítségével a humán erőforrás időszakosan könnyen ütemezhető, rugalmas, nagyobb felelősséggel bír és a szolgáltatás költségeit tekintve minimum 40%-al kedvezőbb, mint a főállásban alkalmazott munkaerő fenntartása.

Informatikai hálózatok üzemeltetése

A hálózat és az eszközök bonyolultságának növekedésével, az informatikai kommunikáció egyre összetettebb lett, amely növeli a hibák előfordulásának lehetőségeit. Az informatikai hálózat a számítástechnikai rendszerek kommunikációjának legalapvetőbb része, ezért üzemeltetése és karbantartása az üzleti működés biztosítása érdekében elengedhetetlen tényező.

Távszervíz

Felmerülő informatikai probléma esetén, rendszergazdáink az internet használatával segítséget nyújtanak közvetlenül a számítógépén, vagy szerveren, a hálózat biztonság maximális támogatásával. Alkalmazásával a rendszergazdai szolgáltatások beavatkozási ideje a minimumra csökkenthető, ezáltal a vállalat informatikai rendelkezésre állása növekszik, az üzleti kockázat pedig csökken. Árát tekintve pedig 20%-al kedvezőbb, mint a fizikai rendszergazdai szolgáltatás.

További részletek az IT rendszerüzemeltetői szolgáltatásunkról

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.