Jól működik a rendszere, és szeretné, ha ez így is maradna?
Vigyázunk rá Ön helyett!

Csökkentse informatikai leállásokból származó üzleti kockázatait és növelje akár 70%-al az informatikai rendszerének hatékonyságát! Tudta Ön, hogy az informatikai rendszerek felügyelete és működtetése automatizálható?

Cégünk megoldást nyújt a meglévő informatikai rendszerek megbízható és magas hatásfokú működését biztosító automatizált felügyeleti rendszerek tervezésére, kivitelezésére.

Használatával növelhető az informatikai biztonság és a rendelkezésre állás, ezáltal csökkenthető az emberi beavatkozás szükséglete.

Egy nem jól működő informatikai rendszer fenntartása nem hatékony, mind az üzemeltetési munkaórák, mind pedig a cég üzleti kockázata terén is. A szolgáltatás igénybevételével, a vállalat akár 70%-al növelni tudja az informatikai rendszer hatékonyságát és megbízhatóságát, ezáltal human erőforrást takaríthat meg, amely költségcsökkentést és üzleti fejlődést eredményez.

A szolgáltatás használatával, pontos képet kap a vállalat az informatikai rendszereinek terheltségéről és az erőforrások kihasználtságáról, vagy akár a telepített szoftverekről és azok mennyiségéről is.

A rendszerfelügyelet szolgáltatás összeköthető a rendszergazdai szolgáltatásokkal is, amely tovább ötvözi az informatikai rendszerek stabil működését és az informatikai biztonság meglétét, biztosítva ezzel a vállalt zökkenőmentes üzleti működését.

További részletek az IT rendszer monitoring szolgáltatásunkról

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.