A munkatársak és a vevők is mindinkább mobilon szeretnék elérni a számukra szükséges információkat.

A technológia fejlődésével új megoldások jelentek meg a mobil eszközök területén. A hagyományos, ipari és kereskedelmi használatú PDA eszközök mellett megjelentek a nagy teljesítményű, megbízható okostelefonok és tabletek, amelyek további, széleskörű felhasználási lehetőségeket kínálnak.

Cégcsoportunk az alábbi mobiltechnológiára épülő megoldásokat kínálja:

  • PDA alapú fejlesztés: azokon a területeken, amelyeken a mobileszközök intenzív és folyamatos terhelésnek, több órás folyamatos használatnak valamint veszélyes környezetnek (hideg, folyadékok, fizikai sérülés) vannak kitéve, továbbra is a PDA alapú rendszerek bizonyulnak a legjobb és legmegbízhatóbb megoldásnak. Cégcsoportunk ezekre kínál kész, komplex megoldásokat, valamint vevőink igényei alapján akár teljesen egyedi, személyre szabott fejlesztéseket is.
  • Okostelefon alapú fejlesztés: Android, iOS és Windows Phone8 operációs rendszerekre egyaránt fejlesztünk mobilalkalmazásokat.
    • Üzleti app – olyan cégek számára, akik belső folyamataikhoz, a munkatársaiknak szeretnének mobilalkalmazásokat készíteni, amelyekkel javíthatnak hatékonyságukon, csökkenthetik működési költségeiket, vagy magasabb minőségű kiszolgálást adhatnak ügyfeleik számára. Ilyen lehet egy értékesítőknek készült termék- és árlista, valamint CRM alkalmazás.
    • Marketing/Felhasználói app – azon cégeknek ajánljuk, amelyek elsősorban vevőiknek szeretnének többletszolgáltatást nyújtani, vagy nem akarnak lemaradni a versenytársaiktól, akik már kínálnak mobilalkalmazásokat ügyfeleiknek. Sok cégnél már alapvető elvárás, hogy mobilalkalmazást kínáljon vevőinek.
  • Tablet alapú fejlesztés: az okostelefonokra specializált fejlesztések mellé kifejezetten tabletekre készülő megoldások készítésében is kiszolgáljuk vevőink igényeit, legyen az üzleti, vagy marketing célú alkalmazás. A megoldást a tabletek képernyőméreteinek sajátosságaira szabva készítjük el.

A mobiltechnológiák rohamos fejlődésével új utak, lehetőségek nyíltak meg a vállalkozások előtt. Ezekkel nemcsak a marketing tevékenységük és értékesítésük hatékonyságát tudják növelni, gyakran a belső folyamatokban is pozitív változásokat idéznek elő egy-egy mobiltechnológiára épülő alkalmazással.

Amennyiben mobiltechnológiákkal kapcsolatos fejlesztésen gondolkodik, vagy azon, hogyan tudja kihasználni e technológiák előnyeit, keresse bizalommal szakértőinket!