Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Vezeték nélküli headset rendszer kereskedelmi és üzleti felhasználásra, mellyel 10-14%-kal növelhető a dolgozói munkahatékonyság.

Már egy normál méretű élelmiszerboltban vagy logisztikai raktárban is problémát okoz a dolgozók egymás közötti kommunikációja. Jobb esetben mobiltelefonon, rosszabb esetben vezetékes telefonon cserélnek információt a munkavállalók egymással, nehezítve ezzel a mobilitást, és jelentősen növelve a működési költségeket, nem beszélve a rengeteg időveszteségről. Ezt a problémát felismerve a Laurel prémium minőségű fejhallgató rendszer megoldást kínál a kereskedelmi, gyártói, egészségügyi és vendéglátóipari szektor számára. A megoldás képes akár 30 ember együttes kommunikációjának a támogatására, amely hatékony ügyfélszolgálatot, gyorsabb kiszolgálást és problémamegoldást eredményez, nem utolsó sorban pedig költségkímélőbb is.


A headset rendszer magas minőségű vezeték nélküli kommunikációt biztosít, melyet a kereskedelem, a vendéglátás és az üzleti tevékenység hatékonyságának növelésére terveztek. A headset segít munkatársainak, hogy jobb ügyfélélményt nyújtsanak, gyorsabban oldják meg a problémákat, rövidebb idő alatt tudjanak válaszolni az ügyfelek kérdéseire, gyorsan megtalálják az adott árucikket, és mindig a megfelelő szakértelemmel rendelkező kollegához tudják irányítani az ügyfeleket.


A rendszer tartalmazza a könnyű, vezeték nélküli, digitális headset készüléket, melyből egyidejűleg akár 30 darab is használható, és amely opcionálisan illeszthető a pénztárgép billentyűzetéhez, a kasszarendszerhez, az ügyfél támogató rendszerekhez, és a passzív riasztó rendszerekhez. A rendszer a kiváló hangminőséget biztosító 1.88-1.90 GHz frekvenciasávban működik, és akár 18.000 m2 lefedésére is alkalmas.


Fejhallgató rendszer


Hogyan takaríthat meg Ön is pénzt, munkaidőt és energiát a fejhallgató rendszer bevezetésével?

 • sorképződés esetén a főpénztáros azonnal tud további munkatársat hívni;
 • promóció esetén (2-őt fizet 3-at vihet) az árut az eladótérben tartózkodó munkatárs azonnal a pénztárhoz viszi; ugyanez vonatkozik a megrongálódott vonalkód miatti árucserére is;
 • árufeltöltéskor hatékonyabb az eladótér és raktár közötti kommunikáció;
 • a betanuló munkatársak bárhol, bármikor kérdezni tudnak az eladótérben levő többi kollégától.

Alacsony beruházási költségek mellett gyors bevezetést biztosítunk Önnek is, kérje ajánlatunkat!

 • jobb kommunikáció a csapat tagjai között
 • rövidebb sorok a pénztár előtt
 • gyorsabb probléma megoldás
 • a dolgozók bármikor elérhetők
 • kevesebb készlet veszteség
 • megnövelt személyi biztonság
 • jobb ügyfél kiszolgálás