Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
A Laurel Kft. technológiai dinamizmusa a sport világból ismerős lendületességgel rokon. Ezért természetes számunkra, hogy szponzori felajánlásainkkal a hozzánk oly közel álló sportot támogassuk. Elszántság, szaktudás és felkészültség, a cél elérésére koncentrált erő mind, mind ismerős fogalmak a sport és az üzlet világában egyaránt. Munkatársaink számára természetes a sportolók sikerorientált gondolkodásmódja, csakúgy, mint a legtöbb sportágban oly fontos erős csapatszellem. Kitartás, erő, szellemes megoldások és profi technika. Sarkkövek, amelyek a Laurel szellemisége és a sport világa közötti felbonthatatlan kapcsot alkotják. Cégünk, csakúgy, mint az üzleti életben ügyfeleinek, megbízható partnere több egyéni sportolónak illetve sportklubnak.
Önkéntes segítség a rászorulóknak
Cégünk dolgozói önkéntes munkájukkal támogatják a Golgota Keresztény Hajléktalan Ellátót. A szolgálat alatt az intézményben ételt adunk, ruházatot biztosítunk, lehetőséget a tisztálkodásra és mosásra, munka keresésben segítünk, vagy "csak" beszélgetünk. Naponta 150-180 ember keres meg minket és kér segítséget ahhoz, hogy az élete változhasson. A legfontosabb talán mégis az, hogy emberhez méltóan bánunk velük és igyekszünk szeretettel és alázattal szolgálni az elesetteket. A Laurel Cégcsoport egy laptoppal is hozzájárult a segítő tevékenységhez.
Hangodi Zoltán, quadversenyző
Társaságunk lelkes támogatója Hangodi Zoltán quadversenyzőnek, aki már a magyar, a lengyel és a szlovák bajnoki címet is megszerezte, valamint egy EB ezüstéremmel is büszkélkedhet. Tavaly a szezon nem sikerült jól, az első futamon még másodikként robogott a célba, de aztán egy baleset miatt sok versenyt ki kellett hagynia. Így is 9. helyezést ért el, amelyhez gratulálunk!
Hideg Krisztián, raliversenyző
Hideg Krisztián raliversenyző édesapja, Hideg János, hússzoros magyar bajnok nyomdokain száguld. Az 1990-es évek vége óta versenyez. Mitsubishi Lancer EVO X-es autójával jellemzően a középmezőny elején végez az abszolút összetettben. 2006-ban a Pirelli Ralit megnyerte egy korábbi autóval, 2009-ben a Rally Országos bajnokságon, az A csoportot megnyerve, összetettben 5. lett.
Tarolnak, ha gurítanak
A Laurel támogatását élvező Brunswick FiveX Bowling Club a magyar NB1-es bajnokságban játszik. A társaság büszke lehet az eddig elért eredményekre. Áprilisban Pozsonyban nemzetközi gálán vettek részt. A csapat tagjai: Németh Krisztián, Pletyák Attila, Martin József, Dóczi István, Szijjártó Róbert, Zámbó Gábor.
Közelben a fehér vitorlák
A Laurel támogatta a pénteki regatták sorozatot, amely 2012-ben már a 7. évadához érkezett. A versenyek Balatonkeneséről indultak, és a vitorlásszezon egyik legjobban várt eseményei voltak.