Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
Kereskedelmi szoftvermegoldások és módszerek fejlesztése, amelyek korszerű technológiával támogatják a hatékonyságot és az eredményességet.
Rugalmasság
Kereskedelmi szoftvermegoldások és módszerek fejlesztése, melyek korszerű technológiával támogatják az ügyfelek hatékonyságának és eredményeinek növekedését.
Hatékonyság
Tevékenységünket az érdekeltek igényeihez alakítjuk, minden szervezeti egységben.
Elégedettség
A vevői megelégedettséget a meghatározott igények megértésével és jól szervezett, hibamentes megvalósításával biztosítjuk.
Hűség
Felhasználóinkat a rendszerindítások után is támogatjuk, jól működő support szolgáltatásra törekszünk. Célunk folyamatos szaktanácsadás biztosítása a rendszert működtető ügyfeleink továbbfejlődéséhez.
Precízség
Szervezetünkben leképezzük a vevők részére nyújtandó szolgáltatás minden fázisát. Különös hangsúlyt fektetünk az egyes folyamatok mérésére, szabályozottságára. Az igények meghatározásától, a fejlesztésen át a rendszer telepítéséig, oktatásáig, majd a rendszerek követéséig kontroll alatt tartjuk a megvalósítási folyamatot. Az információkat feldolgozzuk, és felhasználjuk a tervezésben.
Elkötelezettség
A vezetőség minden erőforrást biztosít a fenti célok megvalósításához, elkötelezi magát a minőségirányítási rendszer, és a termék, szolgáltatások folyamatos fejlesztése mellett.
Képzettség
Folyamatos képzéssel biztosítjuk, hogy minél nagyobb tapasztalattal rendelkezzünk a feladatok, problémák megoldásában. Dolgozóink kreativitását maximálisan kihasználjuk.
Kiszámíthatóság
A vezetés elvárása az alkalmazottakkal szemben, hogy a követelményeket megértsék, elfogadják és munkájuk során tudatosan, és folyamatosan érvényesítsék.