Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Újra Retail Konferencia!

Jöjjön el és ismerje meg az „új munkaerőt”: az automatizációt!

Egyre több visszajelzésből tudjuk, hogy a Laurel Retail Konferencia már amolyan biztos pont a hazai kiskereskedelmi szektor legfontosabb szereplőinek naptárában. Természetesen idén sem hagyunk cserben senkit, és a hagyományokhoz híven 8. alkalommal is megrendezzük a rangos eseményt. A szakmai előadásokkal tarkított konferencia célja ezúttal is az, hogy a kereskedelmi ágazat érintettjei megismerhessenek olyan megoldási lehetőségeket, amelyek segítségével reagálni tudnak az aktuális piaci kihívásokra.

A legfőbb kihívás pedig 2019-ben nem lehet más, mint a munkaerőhiány. A kereskedelmi szférában sokszor már a normális üzletmenetet is veszélyeztető helyzetből szakértők szerint az automatizáció jelenti a legjobb, sőt lényegében az egyetlen kiutat. A rendezvényen ezért sorra mutatkoznak majd be a Laurel Cégcsoport azon innovációi, amelyek segítenek a hatékonyság növelésében, jelentősen hozzájárulva ezzel a szakemberhiány áthidalásához. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben jókora forgalomnövelő hatásuk is van.

A résztvevők tehát nemcsak azért juthatnak előnyhöz versenytársaikhoz képest, mert egy hasonló nívós rendezvény mindig remek alkalmat ad a kapcsolatépítésre, üzleti megbeszélésekre, hanem mert így az elsők közt ismerhetik meg a technológia új és új vívmányait, amelyek mára a növekedés zálogát jelentik.  

Szeretettel várjuk Önt is!  

Téma: Automatizált kereskedelem a munkaerőhiány ellen

Helyszín: AQUAWORLD Resort Budapest Hotel (1044 Budapest, Íves út 16.)
Időpont: 2019. október 2.  

Hamarosan jelentkezünk az esemény részletes programjával a www.retailkonferencia.hu oldalon, és megnyitjuk a regisztrációt is, addig is kérjük, kísérje figyelemmel hírleveleinket!