Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Újabb sikeres vizsgát tettek a Laura kasszák

Szolgáltatásaink előnyeinek sorában rendre az elsők között említjük, hogy megoldásainkat mindig aktuális ügyfelünk pontos igényeihez igazítjuk. A legjobb pedig természetesen az, ha mindezt a gyakorlatban is bebizonyíthatjuk, ahogy azt nemrég a Marché éttermek újdonsült kasszáinál is tettük.

A Marché 35 éve meghatározó szereplője a látványkonyhás vendéglátó piacnak, Magyarországon 9 egységgel várja az autópályáról érkező vendégeket.  Ételeiket friss és közelből származó hozzávalókból, kézzel helyben készítik el. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a betérők gyors kiszolgálására, így új kasszarendszerük kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy a pénztáros azonnal megtalálja az általuk kínált termékeket. Ügyfelünk nagyjából 100 étel- és italból álló kínálatot tart fenn, melyeknek változtatás esetén folyamatosan frissülnie kell a kasszán is. Az igényeket felmérve a Laurel fejlesztői gárdája olyan kasszát fejlesztett, amely a fentiekhez alkalmazkodva a leghatékonyabb értékesítést teszi lehetővé a cég számára.A megoldás lényege, hogy a Laura szoftver nem egy készletkezelő háttérrendszerrel van összekötve, hanem a kasszaszoftver saját webes felületéről érkeznek a kasszára az adatok, a termékkínálat, melyet elég csak egy Excel fájlban rögzíteni, majd feltölteni a webes felületre. Az értékesítés az áruk vonalkód azonosítása nélkül történik, mivel a felület úgy van kialakítva, hogy a pénztáros az érintőképernyőn azonnal megtalálja az értékesítendő terméket a kategóriák segítségével.

A rendszer ezen felül számtalan paraméterezési lehetőséget hordoz magában, így például:
  • a pénztárosok és a hozzájuk tartozó jogosultsági szintek kezelését,
  • a fizetőeszköz törzs beállítását,
  • a kasszákon megjelenő lapozó beállítását,
  • illetve fölözési limitet is be lehet állítani.

Ezen túlmenően, a központi felületen keresztül lehet a pénztárosok által a kasszán megadott záró elszámolást is jóváhagyni. A webes felületen forgalmi jelentések is megtekinthetőek, így például az is látható, mely termékből fogyott a legtöbb. A kasszák zökkenőmentesen kezelik a különböző fizetési módokat (pl. készpénz, bankkártya, utalvány), sőt, lehetővé teszik a forint mellett az euróban való fizetést, akár vegyesen is.

Az összetett fejlesztői munka egyik fő erénye pedig, hogy a végeredmény a felhasználók számára könnyen kezelhető lett: a pénztárosok gyorsan elsajátították a kasszák használatát, így a kezdettől fogva gyorsan és hatékonyan folyt a kiszolgálás. Az eredményekkel a cég vezetősége is elégedett volt, így a rövid tesztidőszak után hamarosan a megadott ütemtervnek megfelelően az összes magyarországi Marché étteremben munkába állnak a rájuk szabott Laura kasszák.