Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

SoluM polccímkék a Bauhaus székesfehérvári bemutatótermében

Az elektronikus polccímkék már nem számítanak újdonságnak a kereskedelmi technológiában, ám még sokan nem ismerik azok pozitív hatásait. Az eszközök számos előnye között megemlíthető a stabil és gyors működés, az automatikus polcszéli árazás és akciókezelés – mindezt különösebb emberi beavatkozás nélkül, és papírmentes működéssel, garantált ármegfeleléssel. A 180 fokos láthatóságot biztosító SoluM e-ink megoldás tökéletesen kiegészíti a többcsatornás értékesítést.

Legutóbbi polccímke bevezetésünk a székesfehérvári Auchan üzletsorán nyílt BAUHAUS bemutatóteremben volt, ahol a nagyméretű, dekoratív, 6”-os címkékre termékleírás, ár, kép is került, míg a 2”-os, kisebb darabokra alapadatokat (terméknév, vonalkód, ár) küld a rendszer. A láncnál egy átfogó modernizációs program részeként már régóta tervben volt a bevezetés. A BAUHAUS számára az üzlet modernizációja mellett az esztétikai megjelenés is fontos volt. A sikeres pilot után várható, hogy az elektronikus polccímkék további BAUHAUS szakáruházakban megjelennek majd.

SoluM polccímke nemzetközi referenciák: Macy’s, REWE, Tesco, Metro, Expert, Krefel, Carrefour Törökország és Argentína, The Beer Store, LotteMart, HomePlus, NongHyup, BlueOneA Samsung Electro-Mechanics 1973-as kezdete óta bővíti üzleti területeit. A meglévő sikeres üzletágak mellett 2007-ben elindította saját gyártású e-címke divízióját, a SoluM-et.

Érdeklődjön munkatársunknál a sales@laurel.hu-n vagy a +36 20 315 6640-es telefonszámon.