Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Remekül vizsgázott a CBA-nál a Laurel innovációja

Sikeresen teljesítette a tesztidőszakot a Laurel első teljesen magyar fejlesztésű önkiszolgáló kasszája, amely nemrégiben mutatkozott be a CBA Príma egyik budapesti egységében. A hazai üzletlánc vezetői elégedettek az új technológiával, amely nemcsak kedvezőbb árú, mint a nemzetközi vetélytársak megoldásai, hanem funkcióit nézve sok tekintetben felül is múlja azokat. A CBA hamarosan további üzleteibe is bevezeti kasszáinkat, amelyekre jelentős igény mutatkozik a piacon.

A Laurel jó ideje azon dolgozik, hogy olyan önkiszolgáló kasszarendszert vezessen be idehaza, amely szolgáltatásait tekintve felveszi a versenyt a nagy világcégek termékeivel, miközben olyan árelőnyt nyújt, hogy akár egy nagyobb forgalmú háromkasszás üzletnek is megtérülő beruházás legyen. Csaknem kétéves fejlesztés és sok ezer munkaóra után novemberben éles üzembe állítottuk készpénzmentes önkiszolgáló pénztárgépünket, amely mostanra sikeres pilot fázison van túl – és szerencsére nemcsak a mi, hanem a partnerünk véleménye szerint is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Lázár testvérek Centenáriumi sétányon található CBA Príma egységében debütálhatott a Laurel Kft. első magyar fejlesztésű önkiszolgáló kasszája. A közösen előkészített bevezetés során maximálisan odaadó támogatást kaptunk a bevezető csapattól, így garantált volt a sikeres indulás. Vásárlóink gyorsan befogadták és megszerették ezt a könnyen kezelhető, gyors eladást biztosító, új technikát. Már volt olyan napunk, amikor a bankkártyával fizető vevőink több, mint 50%-a az önkiszolgáló kasszát vette igénybe”
– mondta el Felhősi Tünde, a CBA L&F Kft. stratégiai fejlesztési vezetője, majd hozzátette: „pár hetes tapasztalatunk igazolta, hogy a konkurens rendszereknél nagyságrendekkel kedvezőbb árú megoldás méltó vetélytársa a nyugati rendszereknek is, sőt több szolgáltatásában, mint pl. öntanuló képességében, felül is múlja azokat. Már most rengeteg időt, munkát és költséget takarít meg számunkra. Nagyon várjuk a készpénzes fizetési lehetőséget is biztosító változat 2020. év eleji megjelenését, melyet további 7 üzletünkbe kívánunk bevezetni.”


Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar kiskereskedelmi ágazat meghatározó szereplője bizalmat szavazott nekünk. Biztosak vagyunk benne, hogy önkiszolgáló kasszáink, beleértve a belső teszteken nagyon jól szereplő készpénzes változatot is, jelentős kiugrási lehetőségét jelentenek majd, nemcsak a Laurelnek, hanem a teljes hazai FMCG-szektornak is. Megoldásaink iránt ráadásul külföldről is érdeklődnek, ám becsléseink szerint idehaza is 5-600 kasszára van potenciális igény a piacon, és ez a szám várhatóan tovább nő majd, hiszen a munkaerőhiány megoldásának és a működési költségek csökkentésének ez lehet a legjobb módszere.

Önkiszolgáló kasszánk megtekinthető:

CBA Príma - Centenáriumi sétány
1165 Budapest, Centenáriumi sétány 24