Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Önkiszolgáló kassza telepítés – akár hétvégén is

Önkiszolgáló kassza telepítés – akár hétvégén is A koronavírus-járvány mindenkit hatalmas próbatétel elé állít, éppen ezért talán minden eddiginél nagyobb szükség van azokra a pillanatokra, amikor azt érezhetjük: megéri. Mármint az alaposan megváltozott körülmények közepette is folytatni a munkát, méghozzá úgy, hogy a tőlünk megszokott magas színvonalat sem adjuk alább. Egy ilyen pillanatban volt részünk a mögöttünk hagyott hétvégén, amikor csapatunk a CBA-projekt legújabb mérföldköveként telepítette önkiszolgáló kasszáinkat a cég egyik üzletében, hogy az a lehető legjobban tudja állni a mostanában látható, rekordméretű vevői „ostromot”.

A hozzánk eljuttatott reakciók alapján egyértelmű, partnerünk nagyra értékelte rugalmasságunkat, vagyis, hogy kollégáink a helyzetre való tekintettel a szokatlan időpontban, a járványügyi előírásoknak megfelelő öltözékben is vállalták a munkát. A kasszák üzembe helyezése nem véletlenül volt ennyire sürgős, hiszen ahogy azt Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára a napokban egy tévéinterjúban elmondta, Magyarországon még soha ekkora forgalom nem volt az élelmiszerboltokban és a kereskedelmi dolgozók – idézzük – „pokoli munkát végeznek”.

Márpedig az üzletek munkaereje eddig is szűkös volt, a járvány előrehaladtával pedig sajnos várhatóan még többen maradnak majd – önként vagy kényszerűségből – otthon, így a nyomás alighanem csak fokozódik. Ebben a helyzetben a megoldás kulcsát a Laurel saját fejlesztésű önkiszolgáló kasszái jelenthetik, amelyek képesek egyenként akár 4-5 pénztáros munkáját (és bérét) kiváltani. Innovációnk nemcsak felgyorsítja a fizetés folyamatát, hanem a felszabaduló „kezek” révén a mostanság szintén kritikus árufeltöltés sebességét is fokozhatja.Szintén nem utolsó szempont, hogy bankkártyás önkiszolgáló kasszáink az egészségügyi kockázatokat is mérséklik, hiszen használatuk esetén nemcsak a személyes kontaktusra nincs szükség, hanem a szintén fertőzésveszélyt jelentő készpénzre sem. A vásárlók szemében jelentős versenyelőnyre tehet szert ma az az üzlet, amely biztosítani tudja a fizetésnek ezt a gyors, fizikai érintkezések nélküli alternatíváját. Mindez pedig közel sem csak a válsághelyzet idejére szól, a tulajdonosok a normál kerékvágás – reméljük mihamarabbi – visszatérte után is profitálhatnak az önkiszolgáló kasszák előnyeiből.

„Egy sikeres projektet zártunk közös munkával. Az életben minden változáshoz nagy bátorság kell, és soha nem probléma van, hanem feladat! Köszönjük a Laurel munkatársainak erőn felüli munkáját!” (Felhősi Tünde, stratégiai fejlesztési vezető, CBA L&F Kft.)

A Laurel a mostani helyzetben maximális rugalmassággal, folyamatos támogatás mellett áll minden olyan ügyfelünk rendelkezésére, aki a kihívások leküzdésében innovációnkat hívja segítségül.