Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Itt az első magyar önkiszolgáló pénztárgép

Számos üzlet nyitva tartását korlátozza a munkaerőhiány, emiatt egyre több helyenhúzzák le a rácsot a település ellátásért felelős boltok. Nem tudják tartani a tempót a kisebb boltok és üzletláncok, így sokan a munkaerőhiány miatt a hét egy vagy több napján is kénytelenek zárva tartani, emiatt viszont más közértekben kígyózó sorok állnak. Ezt a problémát orvosolja a Laurel technológiai újdonsága, az első magyar önkiszolgáló kasszarendszer.

A Laurel önkiszolgáló pénztárgép a következő előnyöket biztosítja üzletének:
  • Kis helyigényű, a perifériák elhelyezése igény szerint módosítható, kialakítható.
  • A megoldás a nemzetközi rendszerek árának töredékéért érhető el, 1 pénztárhely üzemeltetési költségének 2/3-át megspórolja, ami 3 pénztáros kiváltása esetén már komoly megtakarítást jelenthet Önnek is.
  • A Laurel megoldásának bevezetési ideje mindössze a harmada a nagy rendszerekhez képest.
  • A megoldás alapja a kereskedők által már jól ismert Laura kasszaszoftver, melyen közel 25 év szakmai tapasztalata és a világ vezető kasszamegoldásainak tudása tükröződik. Mivel maga az alapszoftver már engedélyezett, így csak a kiegészítő bővítések miatt kell engedélyt készíteni a megoldáshoz, melynek köszönhetően már nyárra tudunk szállításokat vállalni.
  • Biztonságos, mert dupla védelemmel rendelkezhet: akár kamerás, akár súlykontrollal.
  • A vevők vásárlási ideje lecsökken, ezzel nő az elégedettségük. A pénztárból felszabaduló kollégák más, hasznosabb munkát végezhetnek. Például több időt szentelhetnek a visszatérő vagy drágább termékeket vásárló vevőkre.
  • Jó hírét viszi az üzletnek. A folyamatosan fejlesztő, a vevők igényeit szem előtt tartó áruházként pozicionálhatja magát.


Az önkiszolgálás a vállalkozásának szolgálatában
Megjelent cikk: 2018. január 6. http://www.vallalkozasinditasa.eu/az-onkiszolgalas-elonyei/

...Az önkiszolgáló pénztárgépek száma a kiskereskedelemben csaknem megduplázódott azelmúlt évben, és várhatóan ötszörösére fog emelkedni Európában.

Magyarországon is egyre több helyen találkozhatunk önkiszolgáló pénztárgépekkel, aminek a segítségével a vásárlók kevesebb időt töltenek sorban állással. Ezeknél a gépeknél saját magunk pénztárosaivá válunk azáltal, hogy magunk olvassuk be, csomagoljuk és fizetjük ki a megvásárolt termékeket.

A tapasztalatok meggyőzőek, és új lehetőséget nyitnak az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálására. Nagyon jól alkalmazható főként a hagyományos pénztári sorok kiegészítéseként a csúcsidőszakokban, így növelve a vásárlók hűségét és elégedettségét.

A vevők elégedettsége komoly mértékben javul pusztán a technológia nyújtotta lehetőség kapcsán. Növeli továbbá a vásárlók bizalmát is, hiszen sok esetben nagyon frusztráló tud lenni, ha a pénztáros látja és megfogja a kiválasztott terméket (pl. ruházat vagy egészségügyi termék), vagy amikor a drága bort vagy bonbont hanyag mozdulattal a szatyorba vagy a pultra helyezi, pedig az számunkra értékes...