Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Ital- és áruautomata üzemeltetők figyelem! Közeleg a határidő!

Az automaták online bekötése egy NGM rendelet alapján minden üzemeltetőnek kötelező. A bekötés határideje 2017. július 1. Emiatt – hasonlóan az online kasszákhoz – minden élelmiszert árusító automatába lennie kell egy elektronikus egységnek, amivel az adóhivatal követni tudja a készülékek forgalmát. Az automatákba épített egység rövidítése az AFE (Automata Felügyeleti Egység). Ezt az elektronikus információt a NAV nem közvetlenül az AFE-től kapja, hanem Felügyeleti Szolgáltatónak nevezett, erre külön engedéllyel rendelkező cégeken keresztül.

Örömmel értesítjük az automata üzemeltetőket, hogy a Laurel Kft. társvállalkozásaival közösen kidolgozott megoldása technikailag elkészült, megfelel az előírásoknak, és hamarosan az engedélyeztetési szakasz előtt áll, arra várva, hogy a megfelelő hatóság ellenőrizze és minősítse. Rendszerünk egy piacvezető, 16 éve sikeresen működő európai telemetria megoldáson alapul, ebbe integráltuk az AFE funkciókat.  

A Laurel MAFESZ rendszere:
  • A piacon használt automaták döntő többségébe (több, mint 85%) beszerelhető, ezért a többféle géptípust működtető vállalkozások is egyetlen, webes felületen ellenőrizhetik majd gépeik forgalmát és adatait.
  • Az engedélyeztetés előtt álló rendszerhez (alapáron) fejlett telemetria-szolgáltatás tartozik majd, amelyen az üzemeltető valós időben látja az áru- és pénzforgalmat, jelzést kap, ha üríteni vagy tölteni kell, valamint az illetéktelen pénzkivételről és nyitásról. A rendszer segíti a karbantartások nyilvántartását és a karbantartó körutak szervezését is, ezért forgalomnövelő és költségcsökkentő hatással lesz a cégek működésére.

Hiszünk abban, hogy az általunk ajánlott rendszer hozadékai messze felülmúlják a rendeleti szabályzat miatt kötelezővé váló költségeket és így számokban is kimutatható hatékonysággal és eredményekkel szolgálják az automatás iparág fejlődését.

Regisztráljon a www.mafesz.com oldalon és mi folyamatosan tájékoztatjuk rendszerünk előrehaladásáról!

Web: www.mafesz.com és www.felugyeletiszolgaltato.hu 
E-mail: info@mafesz.com