Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Business Superbrands Díjat kapott a Laurel!

Egy cég számára a legfontosabb pozitív visszajelzést az ügyfelek elégedettsége jelenti, és ez nincs másként a Laurelnél sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne örülnénk annak, amikor munkánkat egy-egy rangos díjjal is elismerik. Ezért is nagyon megtisztelő, hogy márkánk 2015 után másodszor is elnyerte a Business Superbrands Díjat!

Az üzleti körökben magasra taksált kitüntetés odaítéléséről többlépcsős folyamat végén – szakmai előszűrést, majd a fogyasztók körében végzett felmérést követően – a több mint 40 tagú, független, marketing- és vállalatvezetői szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság dönt. De nemcsak a tekintélyes zsűri adja a díj rangját, hanem a népes és rangos mezőny is, amelybe ráadásul sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet – azaz a cím tényleg csak az objektív szemmel nézve arra legméltóbb vállalatoknak jár.

A Superbrands programot 1995-ben a Brand Council nevű független szervezet hozta létre Nagy-Britanniában. Az ötletet egy sikeres BBC rádióműsor adta, ahol a hallgatók a legkiválóbb márkák világába nyerhettek betekintést. Az ebből kinőtt elismerésben eleinte csak a fogyasztói márkák részesültek, de az alapítók 2000-ben elindították a B2B cégekre összpontosító Business Superbrands programot is. A kezdeményezés hamar nemzetközivé vált, Magyarországon 2004 óta van jelen. Vitathatatlan sikerét jelzi, hogy idén már idehaza is tizenötödik alkalommal díjazták a fogyasztói, és tizenkettedik alkalommal az üzleti brandeket.

Bízunk benne, hogy a kimagasló márkaminőség, valamint a márkaépítésbe fektetett munka elismeréseként járó díj újabb garanciát jelent mindazoknak, akik a Laurel mellett tették, illetve teszik le a voksukat. Mi a magunk részéről azt megígérhetjük, hogy a jövőben is aszerint dolgozunk tovább, hogy méltók legyünk a Business Superbrands Díjra – és legfőképpen ügyfeleink bizalmára.