Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

A Decathlonnal együtt hódítottuk meg Szerbiát

December közepén nyitotta meg kapuit a Decathlon első szerbiai áruháza, amely nemcsak a francia sportóriás számára jelentős mérföldkő, hanem cégünknek is. A Belgrád közelében található üzletben ugyanis a Laura kasszarendszer működik majd, amely kiválóan illeszkedik a világ egyik legnagyobb sporteszköz-forgalmazójának innovatív szemléletébe.

Kevés jobb visszaigazolás létezik egy cég munkájára annál, mint amikor egy több mint 50 országban jelenlévő, 1500 áruházzal rendelkező, világhírű vállalat választja nemzetközi partnerének. Márpedig a Decathlon éppen ilyen. Az idehaza is jól ismert brand a napokban Szerbiába is megérkezett, a Belgrád elővárosának számító Karaburma egyik bevásárlócentrumában várja vásárlóit.


Méghozzá olyan pénztárakkal, amelyeken a Laurel által kifejlesztett Laura kasszarendszer működik! Az idehaza több mint 5000 helyen bizonyított szoftver nemzetközi karrierjének ez már nem az első állomása, ezzel együtt a szerbiai „terjeszkedés” egy újabb óriási lépés cégünk életében.


A történelmi nyitás tehát nagy büszkeséggel tölt el bennünket, amit csak fokoz, hogy mindezt egy olyan partner oldalán értük el, akinek filozófiája tökéletesen egybecseng a miénkkel. Michel Kappler, a Decathlon Country Managere ugyanis az üzlet átadása kapcsán a Diplomacy&Commerce nevű angol nyelvű szaklapnak megjegyezte: „a Decathlont az teszi igazán különlegessé, hogy a projektjeink középpontjában mindig az innováció áll.”