Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
2019-12-18
Sikeresen teljesítette a tesztidőszakot a Laurel első teljesen magyar fejlesztésű önkiszolgáló kasszája, amely nemrégiben mutatkozott be a CBA Príma egyik budapesti egységében.
Remekül vizsgázott a CBA-nál a Laurel innovációja
2019-12-11
December közepén nyitotta meg kapuit a Decathlon első szerbiai áruháza, amely nemcsak a francia sportóriás számára jelentős mérföldkő, hanem cégünknek is. A Belgrád közelében található üzletben ugyanis a Laura kasszarendszer működik majd, amely kiválóan illeszkedik a világ egyik legnagyobb sporteszköz-forgalmazójának innovatív szemléletébe.
A Decathlonnal együtt hódítottuk meg Szerbiát
2019-11-20
2017-2019. között zajlott a Manna ABC üzleteinek Laura kasszarendszerre történő digitalizálása.
LAURA kasszarendszerre állt át a Manna
2019-11-01
A Laurelnél mindig örülünk, ha egy hozzánk hasonló innovatív, termékeit, szolgáltatásait magas hozzáadott értékkel kínáló vállalattal működhetünk együtt. Éppen ezért tartjuk jelentős eseménynek, hogy a közelmúltban partnerségi megállapodást kötöttünk a német Ubimax céggel.
A raktárak hatékonyságának szakértője is partnereink sorában
2019-10-03
Október 2-án került megrendezésre Budapesten a 8. Laurel Retail Konferencia, mely ezúttal az Automatizált kereskedelem a munkaerőhiány ellen címet viselte. A hazai kiskereskedelmi szakma egyik legrangosabb eseményének színpadán már a nap első felében nagy bejelentések hangzottak el, mind a Laurel Cégcsoport, mind a jelen lévő Cseresnyés Péter államtitkár jóvoltából.
Sikeresen lezajlott a 8. Laurel Retail Konferencia!
2019-08-14
Szolgáltatásaink előnyeinek sorában rendre az elsők között említjük, hogy megoldásainkat mindig aktuális ügyfelünk pontos igényeihez igazítjuk. A legjobb pedig természetesen az, ha mindezt a gyakorlatban is bebizonyíthatjuk, ahogy azt nemrég a Marché éttermek újdonsült kasszáinál is tettük.
Újabb sikeres vizsgát tettek a Laura kasszák
2019-08-07
15,7 trillió (vagyis 15 ezer milliárd) dollár. Számítások szerint egy évtized múlva ekkora összegű GDP-t termelnek majd globálisan a különböző mesterséges intelligencián (AI) alapuló megoldások.
Idén is XCELERATE konferencia!
2019-07-15
Egyre több visszajelzésből tudjuk, hogy a Laurel Retail Konferencia már amolyan biztos pont a hazai kiskereskedelmi szektor legfontosabb szereplőinek naptárában. Természetesen idén sem hagyunk cserben senkit, és a hagyományokhoz híven 8. alkalommal is megrendezzük a rangos eseményt.
Újra Retail Konferencia!
2019-06-14
A Bauhaus SoluM elektronikus polccímkéket vezetett be székesfehérvári bemutatótermében
SoluM polccímkék a Bauhaus székesfehérvári bemutatótermében
2019-06-06
Egy cég számára a legfontosabb pozitív visszajelzést az ügyfelek elégedettsége jelenti, és ez nincs másként a Laurelnél sem.
Business Superbrands Díjat kapott a Laurel!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11