Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
20 év egy olyan világban, ahol a fennmaradás joga csak a folyamatos fejlődéssel vívható ki.
A Kezdetek
1993. áprilisában alakult 14 magánszemély részvételével. Alapító tagjaink felsőfokú végzettségű, magasan kvalifikált számítástechnikai szakemberek. A komoly szakmai felkészültség és hosszú ideje végzett fejlesztői munka során megszerzett egyedülálló kereskedelem technológiai tudásbázis már a cég alakulását követő első években is jelentős sikereket eredményezett.
A Meginduló Fejlődés
A fejlődés dinamizmusa az alapítás évétől kezdődően töretlen, a Laurel Kft. lendületesen fejlődik mind a dolgozók létszáma, mind az árbevétel tekintetében. Ez a gazdasági életben kimagasló eredmény részben a kezdeti évek kitartó munkájának, részben az egyre növekvő piaci elismertségnek a gyümölcse. A cég sikereit és markáns piaci pozícióját folyamatos munkaerő-fejlesztés is tükrözte.
Teljes Körű Szolgáltatás
A Laurel Kft. a nagysikerű kiskereskedelmi rendszerek fejlesztése után egyre komplexebb megoldásokat kínál Ügyfeleinek. Nagykereskedelem, ügyviteli megoldások, humán erőforrás gazdálkodás, üzleti intelligencia fejlesztések, majd a teljes körű vállalatirányítási rendszerek után a kereskedelmi megoldásszállítók között elsőként és nagy sikerrel lépett a virtuális kereskedelmi tér, az internetes kereskedelmi megoldások világába.
Lépés az e-Világba
1998-ban az elektronikus kereskedelem általános magyarországi térhódítását megelőzve cégünk létrehozta internetes üzletágát, mely jelentős szerepet játszott az e-commerce hazai térnyerésében. A kizárólag hazai fejlesztésű, mind az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, mind Hazánkban már nagy sikert aratott, többszörösen díjazott STORE WIZARD elektronikus kereskedelmi rendszer fejlesztőivel kötött stratégiai szövetségnek köszönhetően a Laurel Kft. a magyar e-commerce piac egyik vezető megoldásszállítójává vált, a legnagyobb hazai online üzletek is, mint a LIBRI 'könyvbirodalom' a fotexnet.hu online plaza, az Office Depot Irodabirodalom is a Laurel Store Wizard technológiájával készültek.
Stratégiai Együttműködések
A 2000-2001-es évek folyamán a fejlődés új dimenziókat nyert azáltal, hogy a Laurel Kft. több vezető európai kereskedelmi megoldásszállítóval kötött forgalmazási szerződést. Ez a tény a portfolió túlmenően nemzetközi Ügyfeleinek számára lehetőséget biztosított arra, hogy európai standardjaik Magyarországon is bevezethetőek legyenek, a hazai felhasználóknak pedig cégünk a nemzetközi fejlesztésekben rejlő 'know how'-t elérhető áron, világszínvonalú technológiák használata mellett nyújtja.
Hogyan Tovább?
Sikereinkben jelentős tényezőt alkot csapatunk tagjainak szakmai felkészültsége, teljesítménye, kreativitása és elkötelezettsége, az ezen értékek mentén végzett munka nem csak a vállalkozás sikereire, de Ügyfeleink elégedettségére vonatkozóan is garanciákat jelent. A piac folyamatos kihívásaira a folyamatos fejlődés a válaszunk. Cégünk a legmodernebb, a kereskedelemben irányt mutató eszközöket és technológiákat kutatja, honosítja meg hazánkban. Célunk, hogy meglevő és leendő Ügyfeleink részére világszínvonalú retail megoldásokat szolgáltathassunk.