Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
Összhangban az informatikával. Összhangban a kereskedelemmel.
Kereskedelmi rendszerek 26 éves tapasztalattal.
A Laurel Cégcsoport több sikeres vállalkozás közös együttműködésén alapul. A 100% magyar tulajdonban lévő, a szakterületén piacvezető vállalat 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi rendszerek fejlesztésében, honosításában, bevezetésében, üzemeltetésében támogatásában, melyet mintegy 16.000 értékesítési végpont referencia igazol. Megoldást kínál a kiskereskedelem, a nagykereskedelem, a szállítói megrendelés, EDI kapcsolat és más elektronikus adatcserék lebonyolítására. Kereskedelmi rendszere lehetőséget ad a bolti tevékenységek központi irányítására, valamint a vezetői információ kinyerések, elemzések adattárházi megvalósítására egyaránt.

Mint a Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, az alábbi értékeket törekszem hiánytalanul megvalósítani a szervezeten belül és partnereink felé:
Porté Bessenyei Istvánról.
Bessenyei István
tulajdonos - Ügyvezető
Laurel Cégcsoport
Szolgáltatói tevékenységet végző társaságként arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tudjuk kielégíteni.
Hiszem, hogy a magas színvonalú munkavégzés munkatársaimmal való összefogással, partnereinkkel való korrekt együttműködéssel valósítható meg.
Szakmai tudásunkkal és felkészültségünkkel elkötelezettek vagyunk. Döntéseinket személyes elfogultságtól mentesen, pártatlanul hozzuk meg.
Cégünk elismeri az etikus magatartást, az alapértékek szerinti működést.

Az eddigi elért hazai és nemzetközi sikerek, elismerések mellett elkötelezettek vagyunk az újabb nemzetközi megmérettetésben. Hisszük, hogy az általunk képviselt szaktudás és értékrendszer a világ bármely pontján értéket teremthet együttműködő partnereink számára.