Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Azok a cégek, akik külföldi kasszarendszereket vásárolnak, engedélyeztetniük kell azt a hatályos magyar jogszabályok szerint. Ebben áll rendelkezésére a Laurel szakértő csapata.

Mit kell tudni a Laurel fiskalizációs szolgáltatásáról?

 1. Szakmai konzulenseink tájékoztatják a szoftver szállítóját a magyarországi fiskális szabályozásokról és kasszarendszerrel szembeni elvárásokról
 2. A konzultáció alapján magyarországi elvárások szerint fejlesztett szoftvert konzulenseink és tesztelő csapatunk fiskális szempontból egy átfogó jogszabályi- és sterssztesztnek veti alá
 3. Ügyfél oldali funkcionális elfogadást és fiskális teszteléseket követően a rendszert a TÜV-MEEI bizottság részére bemutatjuk a szükséges dokumentációkkal együtt, melyeknek az elkészítésben a szakmai konzulenseink közreműködnek, igény esetén a dokumentációk és a rendszer fordítási tevékenységét is vállaljuk. A MEEI vizsgálatot szükség esetén több alkalommal (ált. 2-3x) megismételjük.
 4. Sikeres vizsgát követően bocsájtható a rendszer NAV vizsgálta, ahol egy átfogó, mély szakmai és stressz teszt végrehajtására kerül sor, vizsgálva extrém körülmények között a rendszer stabilitását, a jogszabályi megfelelést és dokumentációkat egyaránt. A MEEI vizsgálatot szükség esetén több alkalommal (ált. 2-3x) megismételjük.
 5. Sikeres vizsgát követően az engedély 30 napon belül kerül a NAV-nál aláírásra és postázásra, ezután kezdődhet meg az engedélyezett (újraengedélyezett) rendszer telepítése, aminek az engedélyben feltüntetett határdátumig meg kell történnie.

Miért szeretik a partnereink?

 • Rengeteg munkát levesz az Ön és munkatársai válláról;
 • A felszabaduló időt hasznos munkára, profitszerzésre fordíthatják;
 • A Laurel szakemberei kiismerik magukat a jogi útvesztőkben;
 • Kollégáink mentesítik Önt a szakmai és többnyelvű kommunikáció terhe alól

A Laurel fiskalizációs szolgáltatása a következő előnyöket biztosítja üzletének

 • egyedi szoftverigények megvalósításának támogatása
 • kompetens, naprakész fiskális információk egykézből
 • hivatalosan engedélyeztetési folyamat ügyvitelének lefolytatása
 • funkcionálisan és fiskálisan mélyen tesztelt kasszarendszer
 • igény esetén fiskális support igénybevételének lehetősége

Kinek ajánljuk a Laurel fiskalizációs szolgáltatását?

Elsősorban azoknak az üzleteknek, áruházláncoknak, akik nem dobozos kasszaszoftvert szeretnének használni, hanem egyedi igényeik szerint kialakított alkalmazás bevezetését tervezik.

További részletek a Laurel fiskalizációs megoldásáról

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.

E-mail címünk: fiskalizacio@laurel.hu