Megoldások gyártó cégek számára

Milyen problémákkal szembesülhet egy gyártó cég?

Egy gyártó vállalatnál kialakított munkafolyamat komoly háttértámogatást kíván mind humán erőforrás, mind az informatikai infrastruktúra területén. A legtöbb vállalati felmérésből az derül ki, hogy a cégek nem fordítanak kellő figyelmet a belső kommunikációra, a munkafolyamatok informatikai támogatására. Ugyanakkor a menedzsment igényli a naprakész információk, adatok szolgáltatását a termelési vagy a minőségügyi vezetőtől.

  • A gyártósoron nincs hatékony tájékoztató felület a dolgozók illetve a minőségügyi vezető számára. Mi készül? Pontosan milyen alkatrészekből?
  • A magas fluktuáció miatt nehézkes és időigényes folyamat az információk átadása az új dolgozók részére - ilyen például a munka- és egészségvédelemmel kapcsolatos előírások, szabályzatok.
  • A tárgyaló termekben kaotikus az időpontfoglalás.
  • Időközönként akadozik az IT üzemeltetés és karbantartás, mely a zavartalan gyártási folyamatot is veszélyeztetheti.

Mit tehet egy gyártó vállalat a hatékonyabb működés érdekében?

Hatékony informatikai rendszert
épít ki a gyártósor mellett

Megfelelően és naprakészen
tájékoztatja a munkavállalóit

Profi csapatra bízza
az IT rendszerüzemeltetést

Amiben a Laurel segíteni tud

22 éves fennállásunk óta számos megoldást fejlesztettünk ki a kis- és nagykereskedelmi vállalkozások illetve gyártó cégek számára. Az informatika világában számos olyan folyamat létezik, mely iparágtól függetlenül érint minden piaci szereplőt. Az információ érték - vallják a legtöbben, így mi magunk is. Korábbi tapasztalatunkra és gyártó partnerünknél bevezetett rendszerre alapozva három témakörben gyűjtöttük össze azokat a megoldásokat, melyekkel hatékonyabb működés és gazdaságos üzemeltetés érhető el.

Információ kijelző
eszközök

Az információs és kommunikációs technológiák alkalmazása és fejlesztése elengedhetetlen a mai világban. Éppen ezért olyan megoldásokat kínálunk gyártó cégek számára, melyekkel hatékonyabbá tehetik az információáramlást és a belső kommunikációt.

Az elektronikus polccímkék használatával percek alatt átállítható a gyártósoron vagy raktárban használt kijelzők tartalma.

Az információs kioszkok és signage eszközök hatékony és naprakész tájékoztatást nyújtanak a vállalat dolgozóinak.

PDA megoldásaink gyors és pontos készletkezelést, termék összerendelést tesznek lehetővé.

Irodai adminisztrációs terhet
csökkentő megoldások

A manuális adatrögzítés és dokumentumkezelés rengeteg időt, energiát és nem utolsósorban költséget jelent minden cég számára.

A digitális irodakijelző megoldás segít a tárgyalók időpont foglalásában, a munkaszervezésben.

Elektronikus dokumentum menedzsment rendszereink átláthatóbbá, gyorsabban elérhetővé teszik egy gyártó cég teljes dokumentumkészletét. Ezzel havi több tízórányi hasznos munkaidő takarítható meg.

Döntéstámogató rendszerünk kiemelkedő segítséget nyújt azon gyártó cégek számára, akik versenyelőnyt szeretnének kiépíteni azzal, hogy a megfelelő adatokból dolgozva döntéseiket felgyorsítják, hatékonyságukat növelik.

IT szolgáltatások,
megoldások

Egy bérelt rendszergazdai szolgáltatás akár 40%-al kevesebb költséggel jár, mint a főállásban foglalkoztatott informatikai szakember fenntartásának havi költsége.

Az informatikai rendszerek és folyamatok összetettsége miatt az általános üzemeltetés és a karbantartás elhanyagolhatatlan folyamat. Az általános üzemeltetéssel biztosítani lehet az üzleti működés folyamatait, az informatikai rendszerek megbízhatóságát és az adatbiztonság teljesítését.

Informatikai rendszerüzemeltetés szolgáltatásunk segítséget nyújt gyártó cégek számára az általános rendszergazdai feladatok ellátásától, a komoly mérnöki feladatok elvégzéséig egyaránt, versenyképes, elérhető áron.

Érdekel a gyártókra specializált megoldáscsomag

Nem hagyunk megválaszolatlan kérdéseket. Ha az alábbi gombra kattint, automatikus válaszlevélben megadhatja elérhetőségeit és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Lehetősége van azonnali kapcsolatfelvételre az alábbi elérhetőségeken. Köszönjük, hogy érdeklődik rendszerünk iránt!

Automatikus levelet küldök a Laurel munkatársának

Azonnali kapcsolatfelvétel: telefon: +36 22 510 350, e-mail: sales@laurel.hu