Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Vonalkód, BAR kód. Egy korszerű boltnál, bármilyen kicsi is, ez a minimum. Nyomtassa olcsón, integráltan!

Intermec C4 vonalkód nyomtató – könnyű címkenyomtatás!

Kedvelt nyomtatója azoknak, akik a készüléket a megvásárlás után azonnal üzembe kívánják állítani, és nem kívánnak a későbbiekben sem vele sokat bajlódni. Erre a csomagban lévő egyszerűen kezelhető nyomtatón kívül a járulékos szoftverek és minden egyéb a nyomtatást támogató eszköz a biztosíték.

Az egyenkénti címkeadagolási opcióval is ellátott készülék a csendes működést igénylő irodai és a frontline alkalmazásokban is kedvelt. Olyan alkalmazásokba ajánlott, ahol a napi címkeigény átlag max. 3000 darab.

Kapcsolható soros, párhuzamos és opcionálisan külső Ethernet interfészen keresztül. Kezelése a saját nyelvezetén (EPL - EC91,7422,Eltron kompatibilis) keresztül vagy Windows meghajtó programon keresztül lehetséges. Utóbbi egy ActiveX vezérléssel, hagyományos programokból is egyszerűvé teszi a kódnyomtatást.

Támogatásként egy egyszerű címketervező program (LabelShop START + párhuzamos kábel) is a termék része. Összetett nyomtatási feladatokat megoldó változatai (LabelShop PRO) opcionálisan szintén rendelkezésre állnak. A nyomtató vonalkódok (1D és 2D), grafikák, formátumok és betűkészletek sokoldalú megjelenítésére alkalmas. A nyomtatási irány változtatható. A jó karbantarthatóság érdekében a tisztítandó alkatrészek könnyen hozzáférhetők. A nyomtató falra, függőlegesen is telepíthető. Opcionálisan flash és SRAM memória kártyával bővíthető.

ZEBRA asztali nyomtató család

A LP/TLP2824-es nyomtatók a Zebra asztali nyomtató családjának legkisebb tagjai. Az LP2824-es termo-nyomtató, a TLP2824 pedig termo-transzfer.

Az előbbivel termo-címkére nyomtathatunk, vagyis a nyomtatáshoz nincs szükség festékszalagra. Termo címkére történő nyomtatás esetén különösen fontos a nyomtatófej rendszeres tisztítása, amely jelentősen hozzájárul a fej hosszú élettartamához.

A TLP2824-es nyomtató egy termo-transzfer modell, amellyel nyomtathatunk termo-címkére, vagy normál papír vagy műanyag alapú címkére festékszalag segítségével. Egyedül a termo és a termo-transzfer nyomtatási technológia felel meg annak a követelménynek, hogy az első és az utolsó kinyomtatott címke nyomtatási minősége megegyezzen, szemben a lézer illetve a mátrix nyomtatókkal, ahol a nyomtató festék fogyása esetén halványabb vagy hiányos címkét kapunk. A nyomtatóknak ez a tulajdonsága különösen előnyös vonalkód nyomtatás esetén.

Az LP/TLP2824 új tervezésű, kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM design) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja, hogy a címkecsévén lévő kellékanyag mennyiségét ellenőrizhessük. A nyomtató 512kB méretű Flash memóriája opcionálisan 1MB-ra bővíthető, de már az alapmemória is elegendően nagy a legkülönfélébb címkeformátumok és karakterkészletek, grafikák tárolására.

A 2824-es nyomtató úgy tervezték, hogy kis helyet foglaljon el az asztalon így az asztali nyomtatók között ez a legkisebb. Pontosan ezért ezek a modellek vagy soros és USB vagy párhuzamos csatlakozóval rendelhetők, egyszerre mindhárommal nem. Mindkét nyomtatót a továbbfejlesztett EPL2 programozási nyelvvel vezérelhetjük közvetlenül. Memóriájuk címke formátumok és karakter készletek rezidens tárolására alkalmas. A TLP2824-es nyomtató média érzékelő jelzi a festékszalag szalag kifogyását és automatikusan átvált direkt-termo üzemmódba.

További részletek vonalkód nyomtatóinkról

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.